Kapat
0 Ürün
Alışveriş sepetinizde boş.
Kategoriler
Preferences
Ara

Bremen Mızıkacıları

Yayınevi : Dorlion Yayınları
ISBN :9786052491430
Sayfa Sayısı :103
Baskı Sayısı :2
Ebatlar :13.5x19.5 cm
Basım Yılı :2018
79,50 ₺
55,65 ₺
Dünya Çocuk Klasikleri

Tükendi

Tahmini Kargoya Veriliş Zamanı: 2-4 iş günü içerisinde tedarik edilip kargoya verilecektir.

Bir varmış, bir yokmuş, dürüst, çalışkan bir çiftçinin yaşlı bir eşeği varmış. Hayvancık, yıllarca efendisi için çalışmış, çabalamış, nice ağır yükler taşımış. Ama yıllar geçtikçe günden güne güçten, kuvvetten düşmeye, yaşlanmaya başlamış. Efendisi, eşeğin artık iş göremeyecek hale geldiğini anlayınca canı sıkılmış. Eşeğe bakıp beslemek gitgide ona ağır gelmeye başlamış. ´´Ne yapsam da, şu eşekten kurtulsam´´ diye düşünmeye başlamış.

Eşekcik efendisinin kendisine bir kötülük düşündüğünü sezmekte gecikmemiş. Gizlice evden kaçmaya karar vermiş. Fırsatını bulur bulmaz da bu düşüncesini gerçekleştirmek için usulca evden çıktığı gibi, Bremen´e doğru yola koyulmuş. ´´Belki sesimi beğenir ler de, beni Bremen´e çalgıcı yaparlar´´ diye umutlanıyormuş.

Biraz yol aldıktan sonra, yol kenarında bir köpeğe rastlamış. Köpekcağız yolun kıyısına kıvrılmış solgun ve bitkin bir halde yatıyormuş. Pek halsiz görünüyormuş.

>